trendkleuren en horloges

Bij welke horloges zien we trendkleur terug?

Dé trendkleur van dit moment is bordeaux rood. De mode staat bol met deze warme en bijzonder aansprekende kleur. Het uitdagende aan het verwerken van trendkleuren is hoe deze in te passen in designs van accessoires. Accessoires, zoals sieraden en horloges bieden slechts beperkte mogelijkheid om trendy kleuren toe te voegen aan artikelen. We namen een kijkje hoe een aantal toonaangevende horlogemerken dit doen.

Bij een Fossil horloge wordt de trendkleur als volgt geïntegreerd

Fossil kiest binnen de Fossil horloge collectie voor een duidelijke tweedeling. Het basis assortiment, bestaande uit de collectie met horloges die een of zelfs meerdere jaren de collectie vormen en de trendcollectie, die volledig afgestemd is op de seizoenen. Bij een Fossil horloge uit dit assortiment hebben de trendkleuren veel meer invloed. Zo zien we dit seizoen menig Fossil horloge voor dames met bordeaux rode details en zelf complete horlogebanden in bordeaux rode kleur. Een hip Fossil horloge uit deze trendlijn, is dus zeker verrijkt met de trendkleuren van dit moment.

Hugo Boss Orange horloge; slechts bordeaux rode details

Slechts een enkel Hugo Boss Orange horloge is vatbaar geweest voor de bordeaux trend, als we de collectie zo aanschouwen. Het gemiddelde Hugo Boss Orange horloge is natuurlijk al heel kleurrijk en daarmee trendy, en Hugo Boss lijkt te beredeneren dat het toevoegen van een specifieke trendkleur wellicht voor overkill kan zorgen. En dat is een logische gedachtegang. Een Hugo Boss Orange horloge koop je al omdat deze qua kleuren zwaar onderscheidend is en het optrekken met de laatste kleurentrends geen handig idee.

Guess horloge; wars van trendkleuren

De Guess horloge lijn is wars van trendkleuren. Guess doet wat het wil en lijkt zich niks aan te trekken van trends die door anderen worden neergezet. Guess creëert zijn eigen trends en dat doet het op een sterke, karaktervolle manier. Er is dan ook binnen de gehele lijn geen enkel Guess horloge te bekennen met bordeaux rode elementen. Wel veen blauw, wit en groen. Je kunt dus in zekere zin uitstekend terecht voor een kleurrijk Guess horloge, maar dat zal dan wat minder passen binnen de algemene trendkleuren.

 

http://www.hugoboss.com/nl/home