Whispbar Yakima
Image default
Management

Cheap start up business ideas

 

Goedkope start-up bedrijfsideeën

 

Internetcafé

Internetcafés zijn er niet meer zo veel als vroeger, maar ze kunnen nog steeds winstgevend zijn als u uw best doet.

 

Ik heb altijd gedacht dat het allemaal neerkomt op de ervaring – toen ik op de universiteit zat, zochten we naar winkels die de beste bang voor onze buck boden.

 

Wij gaven de voorkeur aan winkels met een goede balans tussen grafische kracht, internetsnelheid, randapparatuur (muis, toetsenbord en stoel), comfort en prijs.

 

Co-working Ruimtes

De opkomst van freelancers, thuiswerkers en “Digitale Nomaden” heeft het idee voor co-working spaces geplaveid.

 

Wat is dat precies? Het is in wezen een gedeelde werkruimte die verschillende freelancers en kleine bedrijven huisvest om als hun “kantoor” te dienen – en vaak gebruiken studenten deze ruimtes ook om te studeren.

 

Als u de ruimte en de voorzieningen heeft om dit type bedrijf te runnen, kan het een zelfvoorzienende onderneming zijn. 

 

Verhuur van bestelwagens

We hebben de laatste jaren een aantal busjes verhuurd voor uitstapjes naar provincies of teambuildings. Diensten als deze kunnen een goede manier zijn om een onderbenutte familiebus goed te gebruiken.

 

Opname- en bandrepetitiestudio

Toen ik op de middelbare school en de universiteit zat, speelde ik in een aantal bands. Omdat we geen eigen spullen hadden, oefenden we in muziek- en bandstudio’s. Je belt van tevoren om je plek te reserveren en betaalt per uur.

 

Het viel me op dat de eigenaars toen zelf muzikanten waren of ex-muzikanten. Ze vonden het waarschijnlijk een goed idee om een plek te creëren waar bands en aankomende enthousiastelingen zoals ik konden oefenen. En dat was het ook!

 

Mobiele reclamebord Service

Ooit van die vrachtwagens gezien met reclame over de hele carrosserie geplakt? Of de bussen met enorme advertenties die in de metro rondrijden met een foto van je favoriete make-up merk?

 

Laat me duidelijk zijn, je hoeft geen grote voertuigen te kopen voor deze onderneming. Ik heb genoeg privé voertuigen gezien die producten en diensten promoten via car wrap. Vraag eens rond, kan je gewoon een fatsoenlijk loon voor het doen van mobiele advertentie-service.

 

Formele kleding verhuur service

Filippino’s liefde hosting en het bijwonen van formele evenementen. Ik moet weten, ik waarschijnlijk huurde meer dan een dozijn “jas en stropdas” tijdens mijn jongere dagen. Het is niet ongebruikelijk voor een kind om niet te bezitten een fatsoenlijk paar Tux of pak, althans in mijn tijd.

 

Ik argumenteerde dat ik er niet echt één hoefde te kopen als ik hem maar één of twee keer per jaar zou gebruiken. Hoewel dit misschien niet helemaal juist is, bewijzen de bestaande verhuurbedrijven voor formele kleding dat er mensen zijn die dezelfde redenering hadden.

 

Logistiek, Trucking, & Transportdiensten

Er zal altijd vraag zijn naar dit soort diensten. Simpelweg omdat niet alle Filippino’s auto’s hebben om het zelf te doen of de spullen die vervoerd moeten worden zijn gewoon te groot.

 

Probeer maar eens een koelkast in een sedan te krijgen en u zult zien wat ik bedoel. Als je het kapitaal hebt, kun je een vrachtwagen nieuw of tweedehands kopen. Zorg er wel voor dat u eerst de nodige zorgvuldigheid aan de dag legt en eerst de levensvatbaarheid test voordat u materiaal koopt.

 

Fietsverhuur

Parken zijn een goed voorbeeld. Als u in de buurt van een park woont of een plaats kent waar u een winkel kunt openen, kan het verhuren van fietsen een goede manier zijn om geld te verdienen.

 

Verhuur van foto- en video-uitrusting

Het verhuren van foto- en videoapparatuur kan ook een goede bron van inkomsten zijn omdat er mensen zijn die weliswaar bedreven zijn op dit gebied, maar die ervoor kiezen bepaalde apparatuur niet te kopen of het zich niet kunnen veroorloven die te kopen.

 

De initiële investering voor dit type bedrijf kan behoorlijk hoog zijn, maar het rendement op de investering is het waard.

 

Wanneer u uw apparatuur verhuurt, zorg er dan voor dat u een contract met uw klant afsluit waarin uw verantwoordelijkheden bij de behandeling van de apparatuur staan beschreven, evenals wat er zal gebeuren in geval van schade of verlies.

 

Dit zal u helpen de kosten van een eventueel verlies te dekken en u en uw klant te beschermen.

 

Kostuumverhuur

Hoewel seizoensgebonden, kan kostuumverhuur ook een goede bron van inkomsten zijn. Als u naaikunsten hebt, kunt u de kostuums die u verhuurt zelf maken.

 

U hoeft alleen maar vindingrijk te zijn in het vinden van de juiste materialen om uw kostuum dicht bij het origineel te maken. Het startkapitaal zal variëren afhankelijk van de kwaliteit van de materialen die u zult kopen en uw doelgroep.

 

Geen zorgen te maken als je kunt verhogen of verlagen van de prijs van uw kostuums te huur op basis van deze criteria ook.

 

Als u de kostuums gaat kopen die u gaat verhuren, zal het meestal vijf tot zes verhuringen duren voordat u uw initiële investering hebt terugverdiend. Daarna zult u in staat zijn om voortdurend winst uit ze te maken.

 

Campings

Nu het toerisme weer op gang komt, gaan mensen steeds gemakkelijker op reis. U kunt hier gebruik van maken door een camping business op te zetten, wat verwijst naar uw eigen camping waar toeristen kunnen verblijven.

 

U kunt tenten en andere noodzakelijke voorzieningen opzetten die nuttig zullen zijn voor uw klanten.

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/magazine/vuurwerkschade-auto/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/