Dringend geld nodig maar ik sta op de zwarte lijst?

Lenen zonder toetsing, bestaat dat eigenlijk? Veel mensen denken van niet, maar toch zijn er genoeg aanbieders die leningen aanbieden zonder verdere toetsingen. Maar wat voor invloed oefenend zwarte lijst toetsingen nu eigenlijk uit op uw mogelijkheid om te lenen en op welke wijze kunt u hierop inspelen? In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden om geld te lenen zonder toetsing.
 
Wat is de zwarte lijst toetsing?

De zwarte lijst toetsing wordt uitgegeven door het Bureau Krediet Registratie, een instantie die verantwoordelijk is voor het vaststellen van de kredietwaardigheid van veel Nederlanders. Het zwarte lijst is opgericht om de groeiende schulden van het Nederlandse volk zoveel mogelijk tegen te gaan. Een zwarte lijst toetsing is dan ook niet per definitie slecht, het is slechts een indicatie van de kredietwaardigheid van uzelf en is bedoeld als beschermede indicator voor zowel u als kredietnemer als voor de kredietverstrekker.
 
Wanneer wordt er een zwarte lijst toetsing gedaan?

zwarte lijst toetsingen worden voor verschillende financiële producten gehanteerd. Tot voor kort was het zelfs zo dat telefonieabonnementen werden geregistreerd en dat u een negatieve codering kon ontvangen door het te laat betalen van een rekening. Tegenwoordig is het beleid gelukkig minder streng, want met een toetsing kunt u in de problemen komen bij bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek. Een zwarte lijst toetsing wordt op het moment uitgedeeld voor leningen boven een bepaald bedrag (dus geen minileningen), hypotheken, creditcards en andere financiële producten waarbij vreemd vermogen een rol speelt.

 
Zonder toetsing toch geld lenen?

Heb je snel geld nodig en wilt u zonder zwarte lijst toetsing toch een leuk bedrag lenen? Dat is in de meeste gevallen geen probleem door de mogelijkheid om contact op te nemen met een kredietverstrekker die niet aan toetsing doet. Er zijn verschillende kredietverstrekkers die de zwarte lijst codering links laten liggen en op een andere wijze vaststellen of u als klant voldoende kredietwaardig went. Het lenen zonder zwarte lijst toetsing is in sommige gevallen echter duurder waardoor het verstandig is om de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu