Meer omzet, aanvragen of bezoekers op uw site?

Heeft u een online business of een website voor uw bedrijf? Dan wilt u graag dat de site voldoende bezoekers, omzet of aanvragen ontvangt. Dit gebeurt niet automatisch en het kost veel tijd om de puntjes op de i te zetten. Het optimaliseren van een website om hoger in Google te komen; daar heeft u specifieke kennis voor nodig. Een samenwerking met een zoekmachine marketing bureau is daarom zo gek nog niet. Maak daarom eens kennis met Proseo. Een no-nonsens bedrijf met specifieke SEO en SEA kennis.

Zoekmachine marketing bureau

Proseo is een zoekmachine marketing bureau dat zich volledig focust op Search. Belangrijke doelen zijn bijvoorbeeld het verbeteren van conversie en vindbaarheid,  en bescherming van posities in Google. Alle trajecten zijn gebaseerd op een goede samenwerking. U kent immers uw bedrijf en klanten als de beste. Uw wensen worden in kaart gebracht en vervolgens maken wij een goede analyse van de site. Daaruit volgt een helder stappenplan.

Samen bereiken we meer

Of het nu gaat om content marketing, linkbuilding, het bepalen van de juiste zoekwoorden of een combinatie van werkzaamheden: Proseo levert diensten op maat. Naar aanleiding van het stappenplan worden de werkzaamheden verdeeld. Wilt u de Seo uitbesteden of wilt u actief meewerken? De zogenaamde ‘quick wins’ worden per direct uitgevoerd. De posities worden nauwlettend gemonitord en u ontvangt maandelijks een update van de resultaten. Wilt u meer weten over Proseo? Neem dan eens een kijkje op de site proseo.nl of bel met 0252-428323.
 

https://www.proseo.nl/