Whispbar Yakima
Food and Drink

Whiskey karaf maakt jouw collectie helemaal compleet

Ben je een echte whisky liefhebber? Dan vul je natuurlijk graag een glas whisky. Alleen je hebt misschien wel honderden glazen, maar er ontbreekt nog wel één ding en dat is een whiskey karaf. Je ziet ze regelmatig in bad ass films, maar een karaf ontbreekt eigenlijk nog op je eigen dressoir. Eigenlijk is jouw collectie helemaal niet compleet zonder een whiskey karaf. Gelukkig zijn er steeds meer webshops waar je er één online kan bestellen. De keuze uit verschillende modellen wordt ook steeds groter. Je kan ook kiezen tussen gewoon glas en kristalglas. De kwaliteit van het glas zorgt ervoor dat je favoriete whisky beter op smaak blijft. Maak jouw collectie helemaal af met je eigen karaf.

Quadro whiskey karaf blijft de populairste

De meeste whisky liefhebbers zijn het er overeens dat de Quadro whiskey karaf nog steeds mega populair is. Wie wil er nou niet zo’n badd ass setje waarin jouw favoriete drankje geschonken wordt. Je maakt je collectie echt helemaal compleet door voor de Quadro te kiezen. Naast een los karaf kan je ook kiezen voor een complete whisky set. De set bestaat niet alleen uit een karaf, maar ook uit 6 whiskey glazen. Je kan zo gezellig met een paar vrienden drinken. Eventueel kan je de set ook nog eens combineren met een dienblad. Je kan zo op een leuke manier je favoriete drankje aan je vrienden presenteren.

Bestel een whiskey karaf online!

De beste kans om een mooi exemplaar te vinden is het internet. In de meeste winkels is de keuze helaas te beperkt om echt iets unieks te vinden. Gelukkig kan je een whiskey karaf nog steeds online bestellen in de whiskey glazen shop. Als je voor 15.00 een bestelling plaatst ontvang je de volgende dag nog je bestelling in huis. Ideaal als je een mooi cadeau zoekt om aan iemand te geven!

http://www.whiskeyglazenshop.nl/whiskey-karaf/